onsdag, juli 27, 2011

Min nya jacka

När vi var i Västerhaninge så åkte vi in till Sthlm, och Elis shoppade loss i sin favoritaffär, även jag föll för att köpa en jacka.

Jag hade en röd jacka med vita ärmar när jag var 10-12 år, jag sörjde verkligen att jag växte ur den, och har sen dess varit på jakt efter nåt liknande.
Nu har ju den här en huva, det hade inte min gamla jacka, men det får jag stå ut med, det kanske behövs när det blir höst och kallt.



Min nya handväska som jag köpte i Tallinn, väldigt praktiskt, ett stort fack för plånbok mm, och ett litet fack inuti för medicin osv, ett yttre fack för mobilen och läppglans, och ett litet fack till för kundvagnsnyckeln som jag annars alltid tappar bort.



Min nya handlarväska, lagom stor att ha med när jag köper mat osv, köpte jag för ca 10 kr på Rimi i Tallinn, på baksidan står det Rimi, på den här sidan står det på estniska, lettiska och litauiska.

Idag har vi städat i gästrummet, tänk vad mycket saker man lägger där tills vidare, och så ligger det och tar plats när det är gäster på ingående, vi har sorterat ut kartongvis till lopppis, lite till att kasta, några saker till Tradera, och en del som är bra att ha, känns som att vi bara städar hela tiden, men det tar aldrig slut.
Nån dag ska jag sätta mig och lägga ut massor av auktioner.

Inga kommentarer: